Sisteme de Drenaj

Soluții Profesionale de Drenaj pentru Mediul Tău – Comercializare și Instalare

Introducere:

Când vine vorba de protejarea proprietății tale și a mediului înconjurător, un sistem de drenaj eficient și bine instalat joacă un rol crucial. La PROGREEN CONCEPT AG suntem dedicați să oferim soluții profesionale de drenaj care să îndeplinească cerințele tale specifice. De la comercializare până la instalare, echipa noastră de experți îți stă la dispoziție pentru a asigura un drenaj optim și fiabil.

1. Descoperă avantajele unui sistem de drenaj eficient

Un sistem de drenaj bine conceput previne acumularea de apă și previne inundațiile nedorite, protejând astfel structurile din jur și terenul de posibile daune. Cu PROGREEN CONCEPT AG, vei avea acces la soluții de drenaj inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice, pentru a menține mediul în jurul casei tale într-o stare optimă.

2. Varietate de opțiuni de drenaj

Oferim o gamă variată de soluții de drenaj pentru a răspunde cerințelor diversificate ale clienților noștri. De la drenajul pluvial și subteran, la drenajul agricol sau industrial, avem soluții personalizate pentru fiecare proiect. Fie că ai nevoie de un sistem de drenaj pentru grădină sau pentru o proprietate comercială, noi suntem aici să te ajutăm.

3. Consultanță și expertiză de specialitate

Cu ani de experiență în domeniul drenajului, echipa noastră de experți îți oferă consultanță profesională și soluții personalizate pentru fiecare proiect. Ne asigurăm că înțelegem în profunzime nevoile tale și îți oferim cele mai potrivite opțiuni de drenaj pentru a-ți îmbunătăți proprietatea și mediul înconjurător.

4. Instalare profesională și sigură

Pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului de drenaj, este esențială o instalare corectă și profesionistă. Echipa noastră de tehnicieni calificați se ocupă de instalarea fiecărui proiect cu atenție la detalii și respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

5. Servicii de întreținere și asistență pe termen lung

Suntem alături de clienții noștri pe termen lung. Oferim servicii de întreținere și asistență tehnică pentru a ne asigura că sistemul de drenaj rămâne eficient și fiabil în timp. Fie că ai nevoie de revizii periodice sau de intervenții de urgență, poți conta pe [Numele Companiei] pentru suportul necesar.

Concluzie:

La fosaverde.ro, suntem dedicați să oferim soluții profesionale de drenaj, adaptate nevoilor tale, pentru a-ți proteja proprietatea și mediul înconjurător. Cu o gamă variată de opțiuni de drenaj, consultanță de specialitate și instalare profesionistă, suntem partenerul de încredere în toate proiectele tale de drenaj. Alege PROGREEN CONCEPT AG și asigură-te că mediul tău va fi în siguranță și protejat.

Sisteme de drenaj Tunelul de percolare Tunelul de percolare vine in ajutorul clientului pentru rezolvarea problemei de dispersare a apei in sol. Acesta tine loc de clasica “ţeavă perforată” care la un debit mai mare de apa se colmateaza. Va prezentam avantajele tunelului de percolare, unul din cel mai mare avantaj fata de teava de percolare, este acela de capacitate de retentie , adica o singura bucata de tunel care are lungimea de 1220 de mm inaltimea de 800 mm si latimea de 510 mm poate retine o cantitate de 300 l apa reziduala. De asemenea un mare avantaj il reprezinta posibilitatea de a avea o gura de vizitare, iar cand pamantul este saturat de apa, puteti scoate apa cu o pompa submersibila.Tunelele pot fi legate in sir, sau in paralel dupa necesitatile fiecarui client, in functie de spatiul pe care il are. Tunelul de percolare este format din 2 piese, tunelul propriu zis plus capacele de imbinare de la ambele capete. Greutatea unui tunel este de 11 kg, fiind foarte usor de manipulat Volum : 300 litri Lungime : 1200 mm (inclusiv capacele) Laţime : 800 mm Înălţime : 510 mm Racorduri : sus: DN 100, 150, 200 şi 300 jos: DN 100 Greutate : aprox. 11Kg Material : polipropilena 100% reciclabilătunel1     Teava perforata pentru drenaj Tub drenaj teava perforata Furtun drenaj furtun dren
Open chat
1
Scan the code
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?